Friday, March 27, 2015

De ce nu ma interesezi – sau ghidul femeii pe retelele de socializare



In cariera lunga sau dintotdeauna a umblatului pe internet cu scopul socializarii sau gasirii iubirii vietii noastre, cu totii am inceput sa deosebim diverse modele de fiinte… o sa le numim fiinte si atat… Exceptand procentul relativ mic de oameni normali de pe Facebook si alte retele si pe cel aproape inexistent de pe site-urile si aplicatiile de “cuplat”, restul de prezente online sunt de obicei amuzante, ridicole sau monstruoase, dupa caz.

In cele ce urmeaza ne vom ocupa de femei, in principiu, desi toata lumea stie ce abominatii apar si pe partea masculina. (Nu mai dau detalii, riscand sa mi se faca rusine si sa recurg la o schimbare de sex.)

Prima impresie pe care ti-o faci despre o prezenta feminina online are la baza numele si fotografia. Daca numele contine dulce, iubi, pisi, zuzi, brunetica, blondutica, automat nu ai 28 de ani cum scrie acolo si daca ai trecut prin liceu e o realizare imensa. Deci nu ma interesezi.

Tin sa precizez ca in aceasta postare nu ma refer cand interesezi diversi oarecare pentru un one night stand, ma refer la momentul in care ma interesezi ca persoana cu care as conversa.

Sa continuam:

Daca ai fotografii instagramuite, galbene, verzi, sterse, etc… nu ma interesezi. Nici daca ai fotografii cu o mana, un picior sau cu modele…

Daca in 80% din fotografii pui bot de rata, again, nu ma interesezi. Sigur trebuie sa fi aflat de pe la TV ca e de prost gust sa tuguiezi gura in poze.

Daca in respectivele fotografii apari cu izbitelu, desi esti pe o retea de cuplat, esti cam ca in bancu ala din “Copiii de la 402”, “Era asa de proasta ca s-a dus cu ruj la un test de machiaj.”

Daca 99% din wallul tau e plin de citate de duh si de viata sau de terapii nonconformiste sau de carti de autoeducare, ai ghicit, nu ma interesezi, pentru ca originalitatea ta e egala cu un zero barat cu 1000 de linii.

Daca ai trandafiri sclipiciosi, inimioare sclipicioase sau orice altceva, pe online, care ar face geloasa pielea unui vampir din Twilight… nu ma interesezi.

Daca pe un site de cuplat ai fotografii cu prietenele sa nu te superi daca lumea te va ruga sa le faci cunostinta cu prietena ta. Adica serios, fotografia ta e ca un pliant de la Mega Image. Alegi produsul care iti place…

Ai sansa sa-mi atragi atentia daca in fotografii arati normal, nu esti in clubu’ nu stiu care, daca ai un animal in jur, daca pari happy dar nu neaparat…

In cazul in care printr-o nebunie nebuna ajungem la partea cu conversatiile si nimic de mai sus nu te-a dat de gol:

Daca imi spui din primele 3 replici ca iti place sexul, am prins ideea… Adica ar fi destul de ciudat sa nu-ti placa. Am presupus din prima asta. Tuturor ne place. Nothing special.

Daca imi faci interogatoriu in primele trei cuvinte ma plictisesc si plec. Aia suna a interviu nu a conversatie amicala.

Daca spui trei cuvinte si apoi ma lasi sa vorbesc singur asteptand sa continui 100 de ani in timp ce tu punctezi cu afirmatii si negatii, nu, nu ma intereseaza, conversatia trebuie sa fie realizata de doi oameni, altfel e emisiune de radio sau roman.

Daca atunci cand te intreb ce-ti place sa faci, imi spui “sa stau pe mess si plimbari” automat nu ma mai interesezi… Chestie de preferinte personale sau nu… dar daca nu ai un hobby inseamna ca e ceva ciudat la mijloc.

O sa reusesti sa ma interesezi in sensul ca vom vorbi, ne vom imprieteni, who knows… daca: scrii frumos si corect, daca stii sa sustii conversatia, daca pui intrebari interesante si ma faci sa aflu lucruri noi, daca nu ma intrebi de futai in primele randuri, daca nu faci sa roseasca un sofer de tir cu vocabularul tau, daca esti deschisa.

Parerea de mai sus este subiectiva si scoasa din contextul unei conversatii care neaparat trebuie sa se finalizeze cu sex. Este scrisa doar pe tematica prezentelor online feminine pentru ca eu sunt de sexul opus. La cerere revin si cu prezentele masculine, daca e nevoie…


Capitanu’ va ureaza o seara faina!

No comments:

Post a Comment