Monday, April 27, 2015

De ce sa mergi la East European Comic Con 2015?



Anul acesta East European Comic Con va avea loc in zilele de 8-10 mai 2015. Dupa cum ne-am obisnuit, East European Comic Con este una dintre conventiile interesante care au in centru benzile desenate, filmele, jocurile dar si orice inseamna cultura geek.

Raidu’ da Pirati va fi si el prezent prin peisajul conventiei iar mai jos va voi impartasi cateva motive pentru care nu trebuie sa ratati East European Comic Con de anul acesta:

1. Actorii. Acestia sunt: Manu Bennett (Deathstroke, Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-BAG din Prison Break), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), John Noble (Walter Bishop din Fringe, Denethor din Lord of the Rings), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), si Dan Starkey (Strax din Dr. Who). Veti avea sansa sa ii vedeti vorbind la pannel-uri sau sa cumparati bilete pentru autografe si fotografii cu acestia.

2. Merchandise. Veti gasi atat merchandise-ul obisnuit de la magazinele din tara dar si merch mai special adus din afara la preturi foarte bune. Vom avea figurine, tricouri si multe alte item-uri promotionale care au legatura cu diverse benzi desenate si filme.

3. Cosplay. Anul acesta evenimentul ii are ca invitati pe cosplayerii Tine Marie Riis si Shappi. De asemenea vom avea parte de concurs de cosplay dar si de cosplay realizat individual de catre vizitatorii evenimentului. Este o ocazie perfecta de a vedea personajele favorite din show-uri, jocuri si benzi desenate prinzand viata.

4. Gaming. Est European Comic Con este si un eveniment de gaming. Va avea amenajat un loc special unde se vor desfasura competitii dar si unde ne vom putea juca. Vor fi prezente de asemenea si board game-urile.

5. Oamenii. Daca vii la Est European Comic Con sigur vei avea cu cine sa socializezi, sigur vei avea cu cine sa vorbesti despre pasiunea ta si ai de asemenea sansa sa cunosti fani din alte tari. Asta deoarece East European Comic Con este un eveniment international.

6. Benzi Desenate. Dupa cum spune si numele, Comic Con-ul este in principal un eveniment dedicat benzilor desenate. Vei avea sansa sa gasesti atat benzi desenate din Romania cat si binecunoscutele comics Marvel, DC, etc.

7. The Iron Throne si The Tardis. Daca esti fan Game of Thrones sau Doctor Who vei putea face o fotografie pe The iron Throne sau in premiera vei putea vedea si fotografia Tardisul.

8. Nu in ultimul rand pentru ca de la Comic Con vei pleca mereu cu prieteni noi, vei pleca poate cu satisfactia ca pentru o zi sau trei ai fost personajul sau personajele favorite. De asemenea vei pleca mereu cu macar o revista de benzi desenate dar si cu amintiri superbe. Si, desigur, vei astepta evenimentul urmator pentru a revedea pe toata lumea si pentru a intra in atmosfera evenimentului.

Alaturi de cele de mai sus vei putea cumpara merchandise al artistilor locali si vei putea face cunostinta cu acestia. Veti cunoaste bloggeri si staruri ale entertainmentului local.


Acestea fiind spuse, Raidu da Pirati si Capitanu’ va invita la East European Comic Con. See you there! Arrr!

No comments:

Post a Comment