Sunday, March 27, 2016

Antologia "Metamorfoze" la Crux Publishing





Bine v-am gasit echipaj, la un nou articol despre ce altceva decat despre carti. De data acesta, carti horror. In cazul in care nu ati mai citit de mult ceva cu adevarat inspaimantator, in stilul clasic si care iti ingheata sangele in vene, va recomand antologia horror “Metamorfoze” aparuta la editura Crux Publishing.

Recunosc ca, de ceva vreme, n-am mai intalnit o antologie bine inchegata si cu povestiri bine alese. Din ceea ce am vazut, in majoritatea culegerilor de povestiri, apare o limita foarte clara intre povestirile bune si cele foarte plictisitoare. Cateodata se intampla ca cele plictisitoare sa fie si cele mai lungi, lucru care pote diminua entuziasmul cititorului si il poate face sa nu mai parcurga intregul volum. “Metamorfoze” nu sufera in acest caz de aceasta problema, tensiunea parca urcand pe masura ce mai parcurgi fiecare poveste.

Succesiunea acestora este una foarte inspirata iar autorii sunt si ei de calitate. Ii avem astfel pe Oliviu Craznic si pe Serban Andrei Mazilu, alaturi de Arthur Conan Doyle, Robert E. Howard, Kipling, Lovecraft si alte somitati ale horrorului de calitate.

In “Metamorfoze” veti regasi horror-ul clasic, acel tip de horror care nu este cliseic si previzibil. Volumul se invarte in jurul ideei varcolacului, legenda care a fascinat si inspaimantat umanitatea inca din cele mai vechi timpuri. Antologia readuce in prezent tenebrele trecutului si va poarta in ceasurile adanci ale noptilor cu luna plina, in momentul in care fiinta umana uita sa mai existe si se transforma in ceva total diferit.

“Metamorfoze” este o carte nerecomandata la ceas de noapte decat amatorilor de senzatii tari si in acelasi timp o selectie a celor mai de calitate povestiri cu varcolaci ale literaturii universale. Cartea poate fi cumparata de pe site-u oficial Crux Publishing la adresa:


Acestea fiind spuse va las sa savurati o doza de horror clasic alaturi de Crux Publishing si antologia “Metamorfoze”. Capitanu’ va saluta si va ureaza lectura placuta!

No comments:

Post a Comment