Wednesday, January 27, 2016

Eveniment Crux Publishing: Atelier de confecționat povești fantastice: Dai cu zaru’, vine haru’!               Dupa cum ne-a obisnuit, Editura Crux Publishing revine cu un nou eveniment si anume un nou atelier de confectionat povesti fantastice care il are ca mentor pe nelipsitul Dan Radoiu. Ca invitati speciali ii vom avea pe autorii Serban Andrei Mazilu si Oliviu Craznic. Volumul acestuia, “Povestiride la marginea realitatii”, s-a bucurat de un real succes si poate fi achizitionat de pe site-ul editurii: http://cruxed.ro/
               Denumirea urmatorului atelier este: “Dai cu zaru’, vine haru’!” si, cu siguranta, ne putem astepta la noi surprize dar si la doza regulamentara de umor si activitati inedite. Evenimentul are loc la Ceainaria “La Un Ceai” din Strada Luigi Cazzavillan nr. 25.
       Linkul catre evenimentul creat special creat pe Facebook este urmatorul: https://www.facebook.com/events/949568331756893/                  Va asteptam cu drag sa va alaturati procesului creativ alaturi de un ceai cald si de ceva dulce precum si alaturi de oameni pasionati de literatura si de fantastic. Capitanu’ va ureaza o seara faina si read on!

 

No comments:

Post a Comment