Wednesday, August 19, 2015

Sa Ne Dam in Carti - Atelier de Confectionat Povesti



Raidu’ da Pirati va invita la un eveniment care va va pune la incercare creativitatea si imaginatia. Vineri, la ora 19:30, Editura Crux Publishing alaturi de Deea Sterea, scriitorul Dan Radoiu si ceainaria La Un Ceai, organizaeaza al doilea atelier de confectionat povesti. Atelierul are si un eveniment oficial pe Facebook la adresa:


Descrierea acestuia este urmatoarea:

„Ați fost vreodată curioși de misterele ascunse în cărțile de tarot? Le-ați folosit vreodată? V-ați închipuit vreun moment că ele pot fi utilizate nu numai ca să ghicească viitorul, dar și ca să ne ajute să confecționăm povești fantastice?

Intrarea liberă!
Înscrieri la 0734 195 395

După aventura sconcsului spațial pe care am creat-o împreună cu scriitorul Dan Rădoiu în luna iulie, ne-am hotărât acum să ne dăm în cărți ! De tarot, desigur! Dar nu așa cum vă imaginați!

Editura Crux Publishing vă invită la o nouă sesiune de confecționat povești fantastice alături de Dan Rădoiu, dar de data aceasta folosim cărțile de tarot pentru a ne dezlănțui imaginația, pentru a crea personaje fantastice și aventuri de neuitat!

Sunteți pregătiți să pășiți dincolo de vălul realității și să confecționați și voi povești nemaiauzite? Haideți să vedem ce spun cărțile…”

Dupa ce ultima data ne-am pus imaginatia la incercare si cu ajutorul cuvintelor extrase din bol am creat impreuna povestea sconcsului spatial, se pare ca acum vom incerca sa aducem in lumea povestilor si cartile de Tarot. Cu siguranta vom avea parte de o calatorie misterioasa si de un alt eveniment foarte interesant in atmosfera primitoare de la La Un Ceai.

Ceainaria se afla, aproximativ, in zona parcului Cismigiu pe strada Luigi Cazzavillan nr. 25 langa parculetul cu acelasi nume. O harta informativa poate fi vazuta mai jos:



Rezervarile se fac la numarul de telefon 0734 195 395, numar de telefon mentionat mai sus dar si pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Raidu' da Pirati va asteapta cu drag sa calatorim in lumea povestilor fantastice si a cartilor de Tarot in ceea ce speram sa fie o seara amuzanta, captivanta si de neuitat.

Capitanu’ va saluta si va ureaza o seara faina! Ne vedem la eveniment!

No comments:

Post a Comment